Isaac Salvatierra

Tiana, 1977. Des del juny del 2018 soc cap de Comunicació del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya. He treballat a l’ARA, RAC1, El Punt i Ràdio Tiana. També he estat cap de premsa d’Esquerra Republicana. Soc llicenciat en Comunicació Audiovisual. Des del 2015, soc professor de Comunicació a la Universitat de Barcelona.

A l’Ara.cat he explorat noves narratives amb projectes com el resum interactiu dels 3 anys de l’ARA –el primer multimèdia d’aquestes característiques a Espanya– o el joc lingüístic Digue’m com parles i et diré d’on ets (explicat aquí i aquí). Aquí podeu veure tots els interactius de l’ARA. Recentment m’he especialitzat en periodisme de dades. El maig del 2016 vam crear l’Ara Data. El reportatge Per què Catalunya crema va ser seleccionat entre els millors treballs d’investigació del 2016.

RAC1 vaig ser cap d’informatius i editor de l’informatiu 14/15 durant tres anys. Amb 19 anys vaig impulsar la creació i dirigir l’emissora municipal del meu poble. Ràdio Tiana va néixer el 1996. El 2013 vam refundar el projecte: es diu La Local i és un diari multiplataforma. En parlo en aquest post. L’any 2000 vaig idear una xarxa social col·laborativa de preguntes i respostes que es deia Astut.com. Va fracassar; però de les ensopegades se n’aprèn molt. El meu CV a LinkedIn

reunio-del-mati-XAVIER-BERTRAL_ARAIMA20141127_0157_1

Foto: Xavier Bertral

Isaac Salvatierra

Isaac Salvatierra

Periodista